Päivi tietää – tonttuja on oikeasti olemassa

Hermannin diakoniatalon Varustamon suntio-Päivillä on valtava jouluinen aarre. Aarre pitää sisällään ainakin 960 tonttua. Pienin tonttu on kooltaan muutaman sentin ja suurin ehkä 60cm. Tontut ovat Päivin äidin keräämiä vuosikymmenten aikana. Joka joulu tontut vain tupsahtivat jostain komeron perukoilta ja ottivat haltuunsa varmaankin lähes koko huushollin – paitsi isän huoneen!

Niinhän ne tontut tekevät, että jostain vain ilmestyvät. Laajan kyselyn perusteella voi kyllä todeta, että Päivin lisäksi ei kukaan ole kertonut suuren määrän tonttuja vallanneen koko huushollia. Yleensä tontuista on jouluaattona nähty korkeintaan vilaus tonttulakin tupsusta.

Mutta nämä Päivin tontut! Ajatelkaa, koti täynnä iloisia, nauravia tonttuja! Miten riemullista! Toivottavasti sinulla on kotonasi joku tavara tai mielessäsi joku muisto, joka herättää hymyn silmiisi ja ilon sydämeesi sitä ajatellessasi.

Joulun rauhaa ja siunausta sinulle ja läheisillesi!

Advertisement

3 kommenttia artikkeliin ”Päivi tietää – tonttuja on oikeasti olemassa

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s