Vuosi on paketissa

Pyhä Jumala, vuoden vaihtuessa ajattelen asioita, joista olen kiitollinen. Mieleen nousevat myös surut, pettymykset ja kaikki, mikä on vielä kesken. Jätän käsiisi elämäni ja rakkaani. Jätän käsiisi maailman levottomuuden, sodat sekä ihmisten ja luomakunnan kärsimyksen. Osoita tie. Sinun käsissäsi on tulevaisuus. Sinä annat toivon.

Tämä on uudenvuoden aaton rukous Sanan aika -kirjasta. Se tuli eteeni vuoden ollessa lopuillaan. Voisi sanoa, että vuosi on paketissa – vain pari päivää ja tämä vuosi on eletty. Toisaalta elämä jatkuu kuten ennenkin: Päivät seuraavat toisiaan arjen, ilon, surun ja juhlahetkien kanssa, vaikka kalenterivuodessa onkin uuden alku. Alkavaan vuoteen voi kasata paineita, sitä voi odottaa pelossa, jännityksellä tai uteliaisuudella. Tai vain luottaen siihen, että meitä kannattavat iankaikkiset käsivarret. Jokaisen yön jälkeen koittaa aamu. Siunausta, turvaa ja valoa uuteen vuoteesi 2023!

Ps. Klubi-illassa keskiviikkona 25.1. klo 18 voi sanoa, että vuosi on paketissa. Nimittäin illan ohjelma on tietovisa vuoden 2022 tapahtumista. Tule mukaan visailemaan ja testaamaan, mitä vuoden tapahtumista jäi mieleen!

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Vuosi on paketissa

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s