Mestari on tulossa!

Olemmeko valmiita?

Joulun valmistelut ovat tänä vuonna olleet poikkeukselliset. Se mihin olemme aiemmin tottuneet ei ole tänä vuonna ollut mahdollista. Hoosiannaa eikä kauneimpia joululauluja ole päässyt laulamaan. Joulukirkkoon ei päästä. Mummolaan ei kokoonnuta perinteiden mukaan eikä kotiinkaan ole järkevää kutsua tänä jouluna kuin ne läheiset, joiden kanssa muutoinkin on nyt poikeusaikana ollut tekemisissä.

Olemme varmasti tänä vuonna oppineet paljon uutta ja myös poikkeuksellinen joulunaika voi meitä opettaa. Asiat voivat yhtäkkiä muuttua. Vanhat normit eivät päde. Kaikki ei lopulta olekaan meidän omissa käsissämme.

Vaikka emme tänä jouluna pystykään tekemään kaikkea sitä mikä meille yleensä on jouluumme kuulunut ja joulun meille rakentanut, niin silti joulu tulee. Vapahtaja syntyy! Se tapahtuu tänä vuonna kaikin tavoin poikkeuksellisesti ja kenties yllättävästikin. Juuri nyt tarvitsemme tuota ilosanomaa erityisen paljon!

On yksi, jonka saamme kutsua kylään! Oheisessa linkissä siitä hieman lisää.

https://www.youtube.com/watch?v=upH77KdPaM8

Hyvää joulua!

Kimmo Kajos

diakoni, Hermannin Diakoniatalon Varustamo

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Mestari on tulossa!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s