Tervetuloa Klubille!

Hermannin diakoniatalon syksyyn startataan uuden iltatoiminnan myötä. Kerran kuussa keskiviikkoisin kokoonnutaan Pullakirkon klubille. Kubi-illoissa pääpaino on musiikilla ja tarinoilla, joita iltojen artistivieraat kuulijoiden kanssa jakavat.

Klubi iltojen idea on kypsynyt jo jonkin aikaa mutta lähti lentoon sen myötä, että keskiviikkoiltaisin kevääseen 2019 saakka toiminut katulähetysilta päättyi. Katulähetysilta on toiminut vapaaehtoisvoimin vuosikymmeniä. Pyyteetöntä ja arvokasta työtä tehneet vapaaehtoiset siirtyivät nyt ansaitulle eläkkeelle tästä toiminnasta.

Hermannin diakoniatalon kokonaistoiminnan ajatuksena on aina ollut matalakynnyksisyys. Minkäänlaisia pääsyvaatimuksia ei ole tilaisuuksiin ollut. Kaikki ovat tervetulleita, kuuluit kirkkoon tai et, olit helsinkiläinen tai et, puhuit suomea tai et. Niin ikään kaikki ovat olleet tervetulleita väsyneinä, nuhruisissa vaatteissa tai huonovointisina. Tästä mm. pullakirkko ja katulähetysillat ovat saaneet hyvää palautetta.

Samalla linjalla jatketaan ja ajatuksena on, että myös kulttuuri kuuluu kaikille. Alkavien klubi-iltojen tarkoituksena on tuoda osallistujien kuultavaksi musiikkia laidasta laitaan, gospelista iskelmään ja kevyestä klassiseen. Aika näyttää, josko mukaan mahtuisi vastaisuudessa vaikkapa runoa ja draamaakin. Tavoitteena on, että illat tarjoaisivat ajatuksia, iloa, lohtua, toivoa tai mitä kukin kuulija klubille tullessaan tarvitsee.

Illat alkavat klo 18, jolloin tarjoillaan pieni iltapala. Tämän jälkeen on artistivieraan vuoro ja ilta päättyy illan sanaan ja iltaveisuun.

Pullakirkon klubin syksyn 2019 ohjelma:

25.9.    Pasi Marttinen  Jussi Toppila Duo
Lauluja uskosta ja ihmisyydestä.

30.10.  Duo Kulkijat
Helppotajuisia tangoja sekä kotimaisia ja ulkomaisia iskelmiä ja laulelmia.

27.11.  Taivaan Tähden kuoro
Hermannin diakoniatalon oma kuoro teemalla ”Tuhansin kielin”.

18.12.  BellaCanta
Energisen lauluyhtyeen joulukonsertti http://www.bellacanta.fi.

Tervetuloa PK-Klubille!

Jäsenkorttia, jäsenmaksua eikä klubitakkia tarvita.

Kimmo Kajos

diakoni

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s