Vapaaehtoiset esittäytyvät

Joka päivä Firas tulee monikulttuuriseen päiväkeskus Mosaiikkiin, missä hänellä on useita työtehtäviä. Hänellä on paljon harrastuksia ja suunnitelmia. Videossa hän kertoo vain pienestä osasta elämäänsä.  

Kun Shirley matkusti lentokoneella Kiinaan, hän ei voinut kuvitella, että hänen elämänsä muuttaa suuntaansa 360 astetta. Kun hän tapasi lentokoneessa miehen, joka istui hänen vieressään, hän tiesi että seuraava lentokone voi olla vain Suomeen.

Minun nimeni on Jelica Jerinic. Olen ollut Hermannin diakoniatalossa kieliharjoittelussa 5 viikkoa, ja tutustuin ihmisiin tekemällä haastatteluja, jotka minä kuvasin. Tapasin Shirleyn ja Firasin vain muutamia viikkoja sitten, ja olen kiitollinen, että he olivat rohkeita ja antoivat minulle tilaisuuden tutustua heihin paremmin. He ovat kiinnostavia ihmisiä ja oli tosi kivaa keskustella heidän kanssaan. Toivottavasti he ovat samaa mieltä ja että onnistuin haastatteluissa jakamaan ainakin pienen osan heidän tarinastaan!

Videoon voi laittaa suomen (Firas) tai englannin (Shirley) kieliset tekstitykset avaamalla asetukset-valikon ja valitsemalla tekstityksen.

 

 

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s