Antoisa matka

tarja-juurinen-10

tarja-juurinen-6

Syksyiset terveiset Tuustaipaleelta,  plokia kirjoittaessa 25.10.2016, lumihiutaleet leijailee hiljalleen syksyisten lehtien päälle, talvi tekee tuloaan. Ensilumi tuo mukavasti valoa tänne pimeään . Niin, blogin kirjoittajana on Tarja, erityisdiakonian suntio, joka sai mahdollisuuden siirtyä tänne Tuustaipaleelle Kuntoutumiskeskukseen töihin puoleksi vuodeksi.Edellisen kerran bloggasin toukokuussa, tässä lupaamani syksyiset kuulumiset.

Matka tänne on ollut mukava,  uusia haasteita ja uusia ihmisiä ympärilläni. Ja on ollut ihana saada  antaa omalta osaltaan sitä apua ja tukea mitä täälläkin tarvitaan.

20160909_094344

Keittiössä valmistellaan joka päivä aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala.

tarja-juurinen-2

Luonto on täällä kovin, kovin lähellä. Sitä on mahtava seurata, miten se muuttaa muotoaan. Tässä muutamia kuvia, joista itse olen saannut nauttia livenä.  Olen myös nähnyt metsän eläimiä, kuten kuvassa näkyy jäljet, aavistelin, että olisko supikoiran. Sekin on mennyt lenkkipolulla joskus edellä. Tässä yhtenä illan iltahämärissä näin pöllön hienosti liitelevän aukealla metsäalueella. Työpaikan lähellä on kuulemma karhu mellastanut, mutta omissa oloissaan onneksi puuhastellut.

tarja-juurinen-3

tarja-juurinen-7

tarja-juurinen-6

tarja-juurinen-8

Täällä asiakkailla on mahdollisuus luonnossa liikkumiseen ja ulkopelien pelaamiseen, frisbeegolffia, mölkkyä, minigolffia ym,ym. Kesällä olivat suosittuja, tosi frisbeegolf on syksylläkin kova laji. Toimintaa ja tekemistä löytyy, omien voimien mukaan.

Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan.

Hyvää talven odotusta. Nähdään tammikuussa 2017 Hermannin diakoniatalolla taas!

Tarja Juurinen

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Antoisa matka

  1. Kiitos tarja terveisistä Tuustaipaleelta. Paikka on minullekin tuttu siilä kävin siellä vuosia sitten työnohjaamassa työryhmiä. Hyvää työtä siellä tehdään ja upea ympäristö tukee terveen elämän palautumista. Sano lämpimät terveiset sinne ja iloa sekä voimia arkeen

    terv
    matti nokela

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s