Sumppitempaus asunnottomien hyväksi

Perjantaina 29. huhtikuuta Vailla vakinaista asuntoa ry  http://www.vvary.fi  toteutti Sumppitempauksen asunnottomien hyväksi. Törmäsin tapahtumaan Facebookissa ja tempaus vaikutti kiinnostavalta (kahvi maistuu!).

IMG_20160429_163926

Sumppitempaus on osa Vva ry:n Vihdoin kotiin -varainhankintakampanjaa, ja järjestettiin jo toisen kerran. Tempauksen tarkoituksena on kerätä varoja järjestön matalankynnyksen toiminnan tukemiseen yhden päivän aikana kahviloissa kerätyn kahvimyyntituoton avulla.

Tänä vuonna mukaan ilmoittautui 12 kahvilaa, jotka lahjoittivat Vva:lle yhden päivän kahvimyyntituottonsa. Suurin osa kahviloista sijaitsee Helsingissä, mutta Keravalla ja Joensuussakin osallistuttiin!

Asunnottomuus on ollut viime aikoina elämässäni vahvemmin esillä, vaikka itselläni onkin asunto…  Monet ovat katsoneet Armanin jakson asunnottomuudesta, ja aihe on ollut muutenkin esillä mediassa. Olen diakonissaopiskelija ja minulla on harjoittelu Helsingin seurakuntayhtymän erityisdiakoniassa, ja sitä kautta Hermannin diakoniatalo on tullut tutuksi. Olen kohdannut harjoitteluni aikana asunnottomia ihmisiä, mikä on tuonut ennen niin kasvotonta aihetta tutummaksi. Asunnottomuudelle on ikään kuin tullut kasvot tapaamieni ihmisten kautta. On ollut hieno kohdata niin hienoja ihmisiä! Sumppitempaus on myös hyvä tapa tuoda aihetta esille, positiivisella tavalla.

IMG_20160429_171220
Oli mahtavaa osallistua varainhankitakampanjaan hörppimällä (luomu)kahvia! Valitsin itselleni uuden kahvilan Vaasankadulta, aurinko lämmitti ja sain nauttia kahvini ulkosalla. Mukava tapa aloittaa viikonloppu ja kesän odotus!

IMG_20160429_162940
Hyvää kevättä kaikille! Toivottavasti pääsemme juomaan kahvia asunnottomien hyväksi uudestaan mahdollisimman pian!

Niina Bashan

sairaanhoitaja-diakonissaopiskelija

DIAK

 

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Sumppitempaus asunnottomien hyväksi

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s