Hermannin Diakoniatalo opiskelijan silmin

1a

Opiskelen sairaanhoitaja-diakonissaksi Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Teen kevään aikana harjoittelua Hermannin erityisdiakoniassa.

1b

1c

Olen päässyt näkemään Hermannin Diakoniatalon toimintaa niin työntekijän kuin asiakkaan näkökulmasta. Toisella harjoitteluviikolla pääsin ehtoollisavustajaksi. Hyvin selvittiin, vaikka kädet hikosivat ja jännitti.

1d

 

1ee1f

”Minun oli nälkä ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon ja te otitte minut luoksenne.” (Matt.25:35)

Lahjoitusleivillä on suuri tarve ja kova menekki. On ollut hieno päästä näkemään Hermannin Diakoniatalon toimintaa, joka tarjoaa vähävaraisille edullista aamupalaa kolmesti viikossa ja lounasta kahdesti.

”Minä olin alasti ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa ja te tulitte minun luokseni.” (Matt.25:36)

Edellisillä jakeilla voisin kuvailla sitä työtä, jota olen nähnyt tapahtuvan Hermannin erityisdiakoniassa.

1g

”Jeesus sanoi: Minä olen elämän leipä. Joka tulee minun luokseni, ei koskaan ole nälissään, ja joka uskoo minuun, ei enää koskaan ole janoissaan.” (Joh.6:35)

1h

Karoliina Ryyppö

sairaanhoitaja-diakonissaopiskelija

Diakonia- ammattikorkeakoulu

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Hermannin Diakoniatalo opiskelijan silmin

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s