Pullakirkon esirukous sunnuntailta

Rakas Taivaan Isä!

Kiitos uskon lahjasta ja kiitos siitä, että saamme yhdessä tämän seurakunnan kanssa kokoontua sinun kasvojesi eteen Jeesuksen nimessä.

Me tuomme eteesi tämän seurakunnan, tämän kaupungin, kotimaamme Suomen ja sen kirkon. Katso meidän puoleemme ja kuule rukouksemme kun pyydämme, että sinun tahtosi tapahtuisi myös maan päällä, niin kuin taivaassa. Kiitos siitä, että kaikki asiat ja myös kansojen kohtalot ovat sinun käsissäsi. Auta meitä iloitsemaan ja riemuitsemaan valtakunnastasi, vaikka oman ymmärryksemme valossa me mieluummin valitamme ja pelkäämme. Armahda meitä epäuskossamme ja kiittämättömyydessämme.

Kiitos siitä, että olet luvannut kuulla rukouksemme Poikasi Jeesuksen tähden. Sanassasi sanotaan, että sinä johdatat niitä, jotka rukoillen kulkevat. Tähän luottaen tuomme sinun eteesi kaikki huolemme, murheemme ja myös ilomme ja kiitoksemme aiheet. Kiitos siitä, että sinä näet meidän jokaisen sydämeen, paremmin kuin me itse. Kiitos siitä, että kaikki mikä on meille mahdotonta, on sinulle mahdollista. Avaa meidän korvamme ja silmämme kuulemaan ja näkemään sinun johdatuksesi meidän jokaisen elämässä.

Vahvista uskoamme ja luottamustamme sinuun ja lupauksiisi tämän maailman ahdinkojen ja myrskyjen keskellä. Auta meitä pysymään lujina uskossa ja herkkinä palvelussa. Puhdista meidät kaikesta väärästä ja turhasta. Vapauta meidät kaikesta siitä, mikä estää meitä palvelemasta sinua. Täytä meidät Pyhällä hengelläsi ja anna sinun rakkautesi ja armosi loistaa meistä ja olla kaikille kohtaamillemme ihmisille todistuksena sinusta. Anna meille rohkeutta seurata Jeesusta. Avaa sydämemme vastaanottamaan evankeliumin sanoma ja avaa suumme julistamaan sitä muille. Me annamme koko elämämme sinun käsiisi. Tapahtukoon sinun tahtosi elämässämme. Jeesuksen nimessä Amen!

Jaana Kekkonen

diakoni

Erityisdiakonia

Alttaritaulut 007

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s