Pullakirkon klubilla tapahtuu taas!

Pullakirkon klubi-illat pyörähtävät jälleen käyntiin! PK-klubi on ollut pandemia-ajan lapsi ja on joutunut kärsimään viime vuosien osallistujamäärärajoituksista ja oikeastaan yhtään täysin ehjää kautta ei vielä olla pystytty toteuttamaan. Klubin kehittäminen on ollut myös osa laajempaa kokonaisuutta Hermannin Diakoniatalon Varustamolla, jossa erityisesti talon ”sydämestä” eli kirkkosalista on muokattu uudenlaista tilaa, joka on samalla pyhä ja harras mutta myös viihtyisä ja monikäyttöinen, mahdollistaen monenlaisen oleskelun ja toiminnan.

Viime syksyn illoissa esiintyi mm. Kaarina Ruusuvirta Trio sekä Hermanni House Band. House Bandiä kuullaan myös keväällä 2022. Jatkoa seuraa myös Ukulele worshopeille.

Pullakirkon klubi-illat toteutetaan keskiviikkoisin klo 18. Tarjolla on erilaista kulttuuritarjontaa matalalla kynnyksellä. Tarjolla on ollut peli-iltoja, trubaduureja, kuorolaulua, kurkkulaulantaa, runoja ja ylistystä. Erityisen ilahduttavaa on ollut, että klubin ohjelmansuorittajiksi on löytynyt väkeä talon kävijöistä. Samaa linjaa halutaan jatkaa edelleen ja mielellään otetaan myös vinkkejä vastaan tuleviin iltoihin. Yhteydessä voi olla allekirjoittaneeseen. Tilat tarjoavat hyvät fasiliteetit erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Tarjolla on flyygeli, urut, kitara, lyömäsoittimia (mm. cajon ja bongot), äänentoistolaitteet, värivalot ja iso näyttö.

Kevään osalta klubit käynnistyvät 16.2. yhteislauluillalla. Seuraavaksi lauletaan virsi- ja veisukaraokea 23.2. ja keskiviikkona 2.3. pelataan biljarditurnaus. Sen jälkeen kevään kuluessa on luvassa runoiltaa, keskustelua kirjallisuudesta, musiikkia ja valokuvataidetta. Toivokaamme, että rajoitusten aika olisi jo ohitettu ja olkaamme sen myötä edelleen vastuullisia eli tullaan tilaisuuksiin vain terveenä ja käytetään kasvomaskia niin kauan kuin se on tarpeellista, jotta saisimme iloita yhteydestä toinen toistemme kanssa niin PK-klubeilla kuin muussakin Hermannin Diakoniatalon Varustamon toiminnassa.

Kimmo Kajos

diakoni, PK-klubien koordinaattori

09-23402574

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Pullakirkon klubilla tapahtuu taas!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s