Hermannin diakoniatalon viikkotoiminta

Päivätupa 14.1.2016 045Hermannin diakoniatalo, os. Hämeentie 73, avoinna seuraavasti:

su klo 10 pullakirkko

ma klo 9-12 päivätupa

ti klo 9-12 päivätupa

ti klo 16-17 raamattupiiri

ke klo 12-13 diakoniaruokailu

ke klo 18 katulähetysilta

to klo 9-12 päivätupa

pe klo 12-13 diakoniaruokailu

Pullakirkko on matalan kynnyksen hieman tavanomaista lyhyempi jumalanpalvelus, joka pidetään joka sunnuntai. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietetään ehtoollista. Pullakirkon jälkeen on aina ilmaiset kirkkokahvit ja mahdollisuus keskustella työntekijän kanssa.

Päivätupa on edullinen kahvila. Hartaushetki pidetään klo 9.30. Päivätuvat ovat erityisdiakonian diakoniapäivystyksiä, joissa työntekijät ovat asiakkaita varten. Kävijöiden on mahdollista keskustelun ja kanttiinipalvelujen ohella lukea päivän lehtiä, käyttää nettiä ja puhelinta. Päivätupa-aikoina Hermannin diakoniatalon ensimmäisessä kerroksessa on myös mahdollista peseytyä, pestä vaatteensa sekä käyttää kuntosalia.

Diakoniaruokailuissa keskiviikkoisin ja perjantaisin on tarjolla euron hintainen ateria. Ruokailun aluksi pidetään lyhyt hartaus, jonka jälkeen ruokailu jatkuu avointen ovien periaatteella.

Raamattupiirissä tutkitaan yhdessä valittua Raamatun osaa, rukoillaan ja veisataan virsiä. Raamattupiirissä on ilmainen kahvitarjoilu.

Katulähetysilloista vastaa vapaaehtoistyöntekijät. Hengellisen illan jälkeen tarjotaan ilmainen iltapala.

 

Vapaaehtoistoimintaan liittyen yhteyshenkilönä toimii diakoni Pirjo Suomi, pirjo.suomi@evl.fi puh. 09 2340 2570.

Olisiko sinulla uusia ideoita tai toiveita Hermannin diakoniatalon toimintaan? Haluaisitko sinä olla toteuttamassa toimintaa talon kävijöille? Mistä toiminnasta olisit kiinnostunut ja minkälaisessa toiminnassa voisit olla mukana?

Laita ideoita toimiston sähköpostiin ysk.erityisdiakonia@evl.fi

Voit laittaa pelkästään ideoita ja ajatuksia päivätoiminnasta, tai sitten kertoa miten itse olisit mukana toiminnassa ja mitä sinä voisit tehdä ja osallistua Hermannissa toimintaan…Laita ajatuksiasi ja mietteitäsi rohkeasti meilillä, ei tarvitse olla loppuun saakka tehtyjä suunnitelmia, vaan myös pelkästään teidän kehittämisideanne toiminnasta otamme mieluusti vastaan luettavaksi.

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Hermannin diakoniatalon viikkotoiminta

   1. Minna Pietiläinen

    Hei, kiitos viestistäsi. Tämä kyseinen blogi, johon olit kysymyksen laittanut, on yli kaksi vuotta vanha. Tällä hetkellä -elokuu 2020- Hermannin diakoniatalo on avoinna hyvin rajoitetusti: ma, ti ja ke päivystys yksi henkilö kerrallaan asioimaan klo 9-11 ja pullakirkko sunnuntaisin (max 24 henkilöä). Syyskuun 2020 alusta avaamme toimintaa tavalliseen tapaan: Cafe Hermanni ja raamattupiiri. Seuraamme yleistä linjausta tässäkin asiassa, joten muutokset syksyn ohjelmaan ovat mahdollisia.

    Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s