Lahjoita kantoapu tarvitseville

Haluatko lahjoittaa tarpeettomat kestokassit Hermannin diakoniatalolle? Täällä löytyisi monenlaista käyttöä kasseille vielä. Kasseja jaetaan täältä hävikkiruoan jakamisen yhteydessä eteenpäin tarvitseville.

Kassi 2, blogi 002

Hermannin diakoniatalon vapaaehtoistoimijat tuunaavat päivätuvissa kasseja uusiin kuoseihin, uniikeiksi kierrätystuotteiksi. Jos sinua kiinnostaa ompeleminen tai neulominen, niin tule Hermanniin ma ja to klo 10-12, silloin kokoontuu avoin käsityökerho. Yhdessä neulomista, ompelua ja tuunailua. Voit olla neuletöissä aloittelija, ei haittaa yhtään, kunhan sinulla on omat langat mukana. Tule mukaan, niin opitaan yhdessä ja tarvittaessa saat opetusta ja neuvontaa pulmakohtiin.

Kassi blogi 009

Voit tuoda ehjät ja puhtaat  lahjoituskassisi Hermannin diakoniatalolle esimerkiksi ma ja to klo 9-12 päivätupa- aikana tai ke klo 12-13 diakoniaruokailun yhteyteen. Tai sovi suntioiden kanssa milloin pystyisit kasseja tuomaan, puh. 09 2340 2016.

Kassi blogi 039

Kiitämme etukäteen lahjoituksestasi!

Terveisin,

Hermannin vapaaehtoistoimijat

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Lahjoita kantoapu tarvitseville

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s