Tarpoilan ja Vastuunkantajat ry:n kuulumisia vuoden alusta

Tarpoila on asettunut Myllypuroon viime syksyn muuton jälkeen hyvin. Asukkaita on ollut riittävästi ja työtä terveen elämän edistämiseksi on tehty. Työntekijät -Tiina ja Ole sekä Tuula – ovat luotsanneet alun hienosti. Toivottavasti asukkaita riittää ja toiminta saa jatkoa. Tarpoilassa on hyvä asua, sanovat asukkaat.

Kirpputorilla Hämeentie 75:ssä on Satu alkanut touhuta sekä myynnin, tavaroiden noudon että erilaisten kuntouttavien töiden merkeissä. Myynti takkuilee, mutta Kirpputori tarjoaa monille työtä ja toimintaa mukavasti.

 Hallitus ihmettelee toiminnan ja talouden aallokkoa. Kevätkokous saatiin toimitettua. Mukana oli ilahduttavan monta jäsentä. Viime vuoden talous oli tappiollinen, mutta selvisimme siitä yli ottamatta lainaa. Talous puhuttaa hallitusta usein. Hoito ei tuota, mutta on nyt pysynyt miltei tasan +-0:ssa. Pienelle yhdistykselle on haastavaa pitää nenää veden yläpuolella.

 Sipoossa meillä on kiinteistö, joka on saatu vuokralle ja se menee juuri ja juuri kulujen kanssa tasoihin. Sen sijaan peruskorjaukset vaativat panostusta. Nyt hallituksessa onkin virinnyt ajatus Sipoon Tarpoilasta luopumisesta ja se tuodaan kesän alussa ylimääräiseen jäsenkokoukseen pohdittavaksi ja evästettäväksi hallitukselle.

 Kuten huomaatte, paljon tapahtuu koko ajan. Tärkeintä on tietysti terveen elämän tuottaminen ja ihmisille asunnon ja toiminnan turvaaminen. Toivon jäsenten osallistuvan kokouksiin ja kaikkien Tarpoilan ystävien käyvän Kirpputorilla asiakkaina.

Toivotan hyvää kesää kaikille ja Korkeimman siunausta

Vastuunkantajat ryn henkilökunta, heinäkuu 2015 056

Matti Nokela

puheenjohtaja

Vastuunkantajat ry

http://www.vastuunkantajat.fi

 

 

 

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Tarpoilan ja Vastuunkantajat ry:n kuulumisia vuoden alusta

  1. Armas Merisalmi

    Myllypuron Tarpoilassa on todellakin hyvä asua ja toimia sekä elää terveellistä elämää. Myllypuro ja täällä asuvat ihmiset ovat lämminhenkisiä ja toimeliaita eli aktiivisia. Se on juuri tarkoituksenmukaista, että osallistumme alueemme kehitykseen ja toimimme yhteiskunnallisesti elämän rikastamiseen. Näemme sen mahdollisuuden, johon yhteisesti pyrimme.

    Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s