Rakas Taivaan Isä

Alttaritaulut 007 

Kiitos uskon lahjasta, en tiedä miten ihmeessä jaksaisin ilman sitä. Kiitos huolenpidostasi ja varjeluksestasi kaikissa niissäkin vaikeissa elämänvaiheissa, jolloin en ole tuntenut läsnäoloasi ja kaikki näytti toivottomalta. Voi kuinka sokea olenkaan ollut. Avaa silmäni yhä paremmin näkemään sinun ihmeellinen johdatuksesi. Avaa korvani kuulemaan sinun äänesi. Avaa ymmärrykseni vastaanottamaan Sanasi. Taivuta tahtoni ottamaan vastaan sinun tiesi ja totuutesi.

Anna anteeksi typerä kapinointini ja se kuinka olen kyseenalaistanut toimintasi. Muistan useammankin kerran, kun olen hädissäni ja pettyneenä huutanut sinulle, että minkälainen isä sinä oikein olet, kun annat meidän näin kovasti kärsiä. Anna anteeksi kiittämättömyyteni.

Kiitos siitä, että sinä annat meille rauhasi tämän maailman levottomuuden keskellä. Sinun läsnäolossasi saamme iloita ja riemuita olosuhteista huolimatta. Saamme kääntää katseemme sinuun ja löytää levon myrskyssäkin. Kiitos suunnattomasta lohdutuksesta, jota vuodatat meille surun ja kärsimyksen päivinä.

Kiitos siitä, että käännät kaikki meidän virheemme ja rikkomuksemmekin siunaukseksi kun vuodatat armosi katuviin, rikkinäisiin ja tyhjiin sydämiimme. Vain heikkoina voimme kokea sinun voimasi, rakkautesi ja armosi täyteydessään. Vain ristin kärsimyksen kautta aukesi tie ylösnousemukseen ja iankaikkiseen elämään. Anna meille rohkeutta seurata Jeesusta, tulla osallisiksi Jeesuksen kärsimyksistä ja sitä kautta myös ihmeellisestä armostasi ja rakkaudestasi.

Vuodata sydämeeni sinun armosi ja rakkautesi, siinä on minulle kyllin! Jeesuksen nimessä ja veressä tätä anon. Amen!

 

Jaana Kekkonen

diakoni

erityisdiakonia

 

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s