Verstaan kuulumisia ja linnunpönttöpaja ke 26.4.

Hermannin Varustamon puutyöverstaalla on tehty monenlaisia hommia PaHeprojektin puitteissa ; sorvattu aihioista maljoja, tuoppeja, lautasia, kynttijänjalkoja, rakennettu kolmisenkymmentä tuhkauurnaa, tehty maustehylly, ristejä, kirjahylly, pöytä, työtasoja, rukous-ja tavallisia jakkaroita, koiran juomakuppi, linnunpönttöjä yms.  Kaiken tämän ohella on käyty monia hyviä keskusteluja maan ja taivaan väliltä, henkeviä ja vähemmän henkeviä; huumoria unohtamatta. Kiitos kaikille osallistujille ja vapaaehtoisille vetäjille mm. Kari ja Arto!

Nyt olisi mahdollisuus tehdä linnunpönttöjä ! 

Pop-up linnunpönttöpaja Hermannin varustamon verstaalla keskiviikkona 26.4. klo 15-18; ilmoittaudu Pekalle spostilla tai tekstarilla 0415470778  ma 24.4. mennessä. Ensimmäiset 10 mahtuu mukaan, materiaalimaksu 2€/pönttö. Tehdään pikkulinnunpönttöjä tinteille ja muille pikkulinnuille!  

Pekka Tähtinen p. 0923405442, 041-5470778

Projektipäällikkö PaHe 2021-2023

Paavalin seurakunta, Hermannin Diakoniatalon Varustamo

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s