Hyvinvointipäivä  Hermannissa 

Laurean ammattikorkeakoulun sairaanhoitajaopiskelijat järjestävät hyvinvointipäivän Hermannin Diakoniatalon Varustamolla keskiviikkona 9.11.2022 klo 11–15. Tapahtuma tarjoaa ilmaisia ​​ eri tavoilla järjestettyjä aktiviteetteja, joiden tarkoituksena on edistää osallistujien terveyttä ja elämäntapoja. Jokainen ihminen ansaitsee paremman ja terveen elämän, jossa tausta, etnisyys, uskonto tai syntyperä eivät saisi olla esteenä.  Tapahtuman järjestävät Laurea AMK:n sairaanhoitajaopiskelijat ja osallistujina voi olla kuka tahansa apua tarvitseva tai tapahtumasta hyötyvä. Osallistujille ei ole rajoituksia, kuten ikä, sukupuoli tai lukumäärä.  Tapahtuma on ilmainen. 

Yhteensä seitsemän ryhmää tarjoaa erilaisia ​​palveluita osallistujille koko tapahtuman ajan. Päätoimia ovat verenpaineen mittaus, verensokerin mittaus, vaatteiden, piirustusvälineiden ja välipalojen jakaminen, hygieniatuotteiden jakaminen sekä ravitsemusneuvonta. Jokainen ryhmä suorittaa toimintansa palvelupöydällään ja ohjaa osallistujia aktiviteetin tarkoitukseen pohjautuen. Osallistujat voivat saada ilmaisia ​​tuotteita mukaansa yrityksiltä sekä muita mahdollisia lahjoituksia. 

Toivomme, että tapahtuma auttaa osallistujia ymmärtämään aiempaa terveydentilaansa ja saamaan tietoa elämäntilanteen parantamiseksi. Kohtaamalla haavoittuvia ihmisiä ja perheitä, toivomme saavamme enemmän ymmärrystä ja motivaatiota vastaavien tapahtumien ja toimintojen järjestämiseen. Olemme erittäin kiitollisia Hermannin tiimille, joka tukee meitä tapahtuman toteuttamisessa.  

Kaikki osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Nähdään pian!  

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s