Hyvät Vastuunkantajien jäsenet, tukijat ja ystävät

Syyskuussa kutsuimme koolle ylimääräisen jäsenkokouksen ja asiana oli Vastuunkantajat ry:n ja Vivon yhdistyminen. Päätös oli yksimielinen yhdistymisen puolesta.

Suomen sote-tilanne on johtanut kolmannen sektorin järjestöjen yhdistymiseen ja voimistumiseen sitä kautta. Näin mekin olemme jo vuoden alusta pohtineet, miten Vastuunkantajat ry pärjää tässä kovassa kilpailussa. Ja vastaus löytyi muista kristillistä päihdetyötä tekevistä järjestöistä. Vivo ry (ent. Kovaosaisten ystävät ry ) otti ”kopin” keskustelusta ja niin yhteistyön työstäminen alkoi. Saimme ylimääräiseen kokoukseen valmisteltua ehdotuksen näiden yhdistysten yhdistymisestä.

Nyt vuoden loppuessa olemme lakimiesten avustuksella tehneet työtä loppuun ja tuloksena on suurempi ja vahvempi kristillinen päihdetyöjärjestö. Yhdistyneen  yhdistyksen nimi tulee olemaan Vivo ry ja Vastuunkantajat ry loppuu vuoden vaihteessa. Emme ajatelleet tässä ”avioliitossa ” ottaa kaksoisnimeä Vivo-Vastuunkantajat  tai Vastuunkantajat-Vivo. Selkeämpi ja ytimekkäämpi on olla Vivo ry.

Näin ollen Vastuunkantajat ry loppuu ja jäsenyys Vastuunkantajissa päättyy meiltä vuoden vaihteessa. Uuteen yhdistykseen voi sitten kukin liittyä, jos haluaa.

Jäsenet eivät siirry vanhoina jäseninä uuteen yhdistykseen. Sen sijaan Tarpoila ja sen työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä uuteen yhdistykseen.

Tarpoila jatkaa toimintaansa Vivon ry:n toimijana. Selvisimme tänä syksynä kilpailutuksessa Helsingin kaupungin palvelutuottajaksi. Näin ollen Tarpoila jatkaa vanhaan tapaansa uudistuen sisäisesti kehityksen mukana.

Kiitän lämpimästi kaikkia vapaaehtoistoimijoita ja työntekijöitä hyvästä yhteistyöstä. Se on tuottanut monta raitista päivää ja monta uutta terveempää elämää.

Ja työmme jatkuu uudessa organisaatiossa-

Korkeimman ohjausta, voimia ja iloa elämään,

Matti Nokela
Vastuunkantajat ry:n puheenjohtaja

Johdon ja henkilöstön työnohjaaja
Työhyvinvointikouluttaja, kriisikonsultti
riippuvuusasiantuntija
www.mattinokela.net

Matti Nokela

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s