Viikon rukous

Jeesus kantaa

Rakas taivaan Isä! Kiitos uskon lahjasta. Kiitos siitä, että saamme Jeesuksen sovitustyön tähden lähestyä sinua ja tulla kasvojesi eteen ilman pelkoa, häpeää tai syyllisyyttä. Kirkasta meille ristin merkitys. Anna meille rohkeutta aina tuoda kaikki elämämme asiat sinun eteesi. Ole meille armollinen. Varjele meidät eksymästä. Pidä meistä kiinni.

Anna meille jano ja nälkä Sinun Sanaasi. Ravitse, puhdista ja eheytä meitä Sanallasi. Täytä meidät Pyhällä Hengelläsi!

Anna meille rauhasi tämän sekasortoisen maailman keskellä. Auta meitä muistamaan, että kaikki on sinun käsissäsi ja saamme luottaa lupauksiisi. Me odotamme uutta taivasta ja uutta maata ja iloitsemme ja riemuitsemme sinun valtakunnastasi jo nyt.

Tuomme seurakuntana eteesi kaikki Hermannin diakoniatalon kävijät, vapaaehtoiset ja työntekijät, kaikki tukiasunnoissa asuvat, sekä kaikki vangit, joita työntekijät tapaavat vankilakäynneillään.

Isä johdata meitä askel askeleelta kun käynnistämme syksyllä katulähetysiltoja. Anna kaiken tapahtua sinun suunnitelmiesi mukaan. Siunaa ja varjele työtämme ja kaikkia ihmisiä, jotka iltoihin tulevat. Tuo sinä meidät yhteen ja Sinun yhteyteesi. Auta kaikissa käytännön järjestelyissä ja lähetä lisää työmiehiä, sinun kutsumiasi ja varustamiasi.

Pyydämme myös erityisesti, että kääntäisit kasvosi niiden puoleen, jotka kamppailevat huumeiden, väkivallan ja rikollisuuden orjuudessa. Siunaa ja varjele Ex criminal day –tapahtumaa kuun lopulla Vaasanaukiolla. Anna sielläkin kaikkien käytännön järjestelyjen hoitua niin, että kaikki vapaaehtoiset saavat toimia levosta käsin ja osallistujat, sekä myös satunnaiset ohikulkijat saavat virkistyä ja tulla ravituksi Sinun läsnäolossasi ja iloita veljistä ja sisarista. Laskeudu Pyhän henkesi kautta Vaasan aukiolle. Jeesus ilmesty ihmisille, jotka sinua tarvitsevat ja kaipaavat, vaikka eivät vielä sinua tunne. Pyydämme myös johdatusta ja siunausta Kristus-keskeisen vertaistukiryhmän Original Groupin käynnistykseen. Johdata ihmisiä, joita haluat vetää puoleesi ja yhteyteesi toipumaan ja eheytymään siskojen ja veljien kanssa Pyhän hengen yhteydessä. Vapauta Isä yliluonnollisella voimallasi ja eheytä armollasi ja rakkaudellasi. Vedä Isä kärsivät sielut turvaan valtakuntaasi Jeesuksen tähden. Isä, heidän takiaan pyydän, että kuulet tämän rukouksen Jeesuksen nimessä.

Kiitos kun olet kutsunut meidät työhösi. Varusta koko tämä Pullakirkon seurakunta sinun armollasi ja rakkaudellasi niin, että voimme loistaa tässä kaupungissa sinun lamppunasi niille, jotka pimeydessä vaeltavat. Anna meille viisautta ja rohkeutta julistaa evankeliumia. Älä anna meidän vajavaisuuksiemme olla esteenä Sinun Valtakuntasi työssä. Käännä meidän virheemmekin yliluonnollisella tavalla sinun kunniaksesi. Puhdista meidän sydämemme ja täytä ne rakkaudella. Anna meille Pyhän hengen yhteys keskenämme ja vedä veljiä ja siskoja tähän yhteyteen. Anna meidän kokea, että kuulumme samaan perheeseen.

Tuomme koko elämämme luottavaisesti sinun käsiisi. Tapahtukoon koko elämässämme vain sinun tahtosi. Tulkoon sinun valtakuntasi! Jeesuksen nimessä. Aamen!

 

Jaana Kekkonen

Diakoniatyöntekijä

 

http://excriminalday.fi/

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Viikon rukous

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s