KATIN ESITTELY

Aurinkoinen tervehdys kaikki ihanat lukijat!

Minun nimi on Kati Paulin. Aloitin Hermannin Varustamolla 1.3.2023 Projektikoordinaattorina. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK)- diakoni ja Helsingin Seurakuntayhtymän palveluksessa olen toiminut nyt viitisen vuotta. Opiskelen työn ohessa ylempää AMK- tutkintoa Arvo-, ja yhteisölähtöisen työn kehittämisestä.

Elämässäni olen ehtinyt olla monessa mukana. Olen asunut pitkään ulkomailla, pääasiassa Italiassa ja Englannissa. Tuolta ajalta kannan paljon lämpimiä muistoja mukanani. Uskon, että maailmankatsomukseni on myös koetun elämän pohjalta värikäs ja monimuotoinen. Asiat voi nähdä monesta eri vinkkelistä. Minulle tärkeitä arvoja elämässä on vapaus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus.

Suomalaisina olemme monessa mielessä etuoikeutettuja. Elämme vapaassa demokraattisessa yhteiskunnassa, jossa saamme tehdä itsemme näköisiä valintoja ja elää juuri itsellemme parhaiten sopivaa elämää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö myös meillä olisi ongelmia ja haasteita joihin vastata. Vapaus tuo mukanaan myös vastuuta. Itse näen omana ammatillisena vastuunani heikommassa asemassa olevien oikeuksien puolustamisen. Kaikki kohtaamme elämässämme myös kriisejä. Silloin on tärkeää tietää, että ei ole yksin. Aina ei tarvitse pärjätä yksin, vaan taakkaansa voi myös jakaa. Avun pyytäminen onkin suurta vahvuutta. Vahvuutta tunnistaa tarpeensa ja hakea tilanteeseen tukea.

Toivon tuovani työlläni Hermanniin oman osani lämpöä, välittämistä ja aitoa kohtaamista. Meitä on täällä jo monta samalla asialla. Tule sinäkin rohkeasti mukaan!

  • Kati

kati.paulin@evl.fi

p. 050 438 7814

Advertisement

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s