Mitä mielessä? Koulutettu kokemusasiantuntija auttaa

Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla itsellään on kokemusta esim. päihteiden käytöstä ja rikollisuudesta tai asunnottomuudesta ja mielenterveyden haasteista. Kokemusasiantuntijan kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mieltä painavista asioista, mikään asia ei ole liian iso tai liian pieni. Teemme yhteistyötä muiden Helsingin seurakuntayhtymän Varustamojen sekä Varustamojen diakoniatyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme vertaistukea ja yksilöllistä auttamista matalalla kynnyksellä. Apumme voi olla konkreettista, kuten eri viranomaisten kanssa – esim. KELA, sosiaali- ja TE-toimisto – asioimisen tukena, ja joskus voi riittää vain avun hakijan ohjaaminen oikean palvelun piiriin.

Koulutuksemme kokemusasiantuntijaksi on kestänyt harjoittelujaksoineen noin 6 kk. Koulutus koostuu monesta eri osa-alueesta: lainsäädäntö, kriminologia, ihmistuntemus, asiakkaan kohtaaminen, ryhmien ohjaaminen, luovat menetelmät.

Tule rohkeasti juttelemaan kanssamme. Päivystämme Hermannin Diakoniatalon Varustamolla, os. Hämeentie 73, Helsinki, tiistaisin klo 9.30 – 11.00 alkaen 9.5.2023. Löydät meidät paikalta myös muulloin. Lisäksi voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse:

Hei olen Petri Valkoma. Puh: 050-5230614

Minulla on rikos ja väkivaltatausta, kokemusta myös asunnottomuudesta ja mielenterveys sekä päihdeongelmista. Pidän ihmisten auttamista tärkeänä työnä ja teen sitä mielelläni.

Moi olen Marika Lindqvist. Puh: 050-5763639

Minulla on pitkä päihde ja rikostausta, kokemusta myös muista elämän haasteista. Kokemusasiantuntijana haluan auttaa muita vastaavanlaisissa ongelmissa.

2 kommenttia artikkeliin ”Mitä mielessä? Koulutettu kokemusasiantuntija auttaa

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s